EXTRA CONCERT SJONGE JONGE GAAT OVERSTAG!

Vocal Group Sjonge Jonge gaat in november letterlijk en figuurlijk overstag. We bestaan 20 jaar en hebben besloten onszelf (ook) eens van een heel andere kant te laten zien. Het concert van vrijdag 22 november 2019 is al uitverkocht en daarom is er een extra concert gepland op zaterdag 30 november 2019.

 

Het publiek zal tijdens dit concert op een andere manier kennismaken met de individuen achter het koor. Talenten van de koorleden worden voor en achter de schermen optimaal ingezet, waardoor het publiek een zeer verrassende avond gaat meemaken. Tevens laat de groep zich van een nieuwe kant zien door -naast het reguliere pop- en musical repertoire- ook eens haar diversiteit in te zetten in andere genres zoals klassiek, jazz en cabaret.

Rollen die opeens omgedraaid worden, stemgroepen die gehusseld worden, instrumenten die uit alle hoeken gehaald worden: Sjonge Jonge gaat van bakboord naar stuurboord, zeilt voor de wind en aan de wind. Natuurlijk kunnen de trouwe fans van Sjonge Jonge ook volop genieten van dat wat deze vocal group zo goed kan: gezamenlijk prachtige liedjes zingen. Soms a capella, maar meestal met begeleiding van pianist Matthijs Soldaat.

De muzikale en artistieke leiding van deze productie ligt in de professionele handen van dirigent Akke Bosma en regisseur Alinda Talsma.

Beide concerten vinden plaats in de Sint Piterkerk in Grou en starten om 20 uur. Kaarten kunnen gekocht worden via de volgende link:    https://sjonge-jonge.nl/?page_id=715&preview=true

 

AFTERPARTY:

Na afloop van het concert organiseert Sjonge Jonge een afterparty in hun stamkroeg: café De Bierhalle, Hoofdstraat 7 Grou. U bent van harte welkom daar samen met het koor te proosten op “Sjonge Jonge 20 jaar”!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.