Pianist gezocht!

Zijn wij op zoek naar jou?🎹🎶
Onze zeer gewaardeerde pianist Matthijs Soldaat gaat na tien prachtige jaren stoppen bij Sjonge Jonge (Grou, FR). We zijn daarom op zoek naar een nieuwe, veelzijdige pianist(e).
Matthijs zegt over ons: “Sjonge Jonge o.l.v. top dirigent Akke Bosma is een koor op niveau dat tijdens een concert het publiek echt een ervaring wil geven waar men nog lang over na praat. Deze gedrevenheid doet op geen enkele manier afbreuk aan de gezelligheid, informele sfeer en betrokkenheid. Dit is een plek waar je muziek wilt maken!”
May be an image of stean en text that says 'VOCAL GROUP SJONGE JONGE ZOEKT PIANIST(E) Ben (of ken)jij die enthousiaste begeleider die graag op woensdagavond bij een vocal group als Sjonge Jonge wil spelen? zowel van bladmuziek als akkoorden- schema's kan spelen? Bel, mail of app ons dan! 06-11707988 (Alet Waldus, ook voor info) info@sjonge-jonge.nl www.sjonge-jonge.nl of facebook @vocalgroupsjongejonge'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.