Een trotse flyer!

Of bedoelen we misschien dat we trots zijn op onze mooie flyer!? 😉 Jazeker! Een flyer kan op zichzelf niet trots zijn, maar wij zijn er wel trots op, dus vandaar toch de titel een trotse flyer!
Want ondanks dat het rustig is in onze agenda ivm de coronacrisis, blijven we altijd bereikbaar en actief in het promoten van ons mooie koor. En hopelijk kunnen we dan binnenkort weer meer mooie optredens doen. We verheugen ons al enorm op het optreden in het Friesian Proms Koor, januari 2022 en hopen ons publiek ook daarna te mogen verwelkomen bij nieuwe optredens.

flyer vocal group Sjonge Jonge ’21-’22

Sjonge Jonge zingt op Friesian Proms 2020

Sjonge Jonge in actie tijdens het jubileumconcert. (Foto: Eize Hoekstra)

“Sjonge Jonge zingt op Friesian Proms 2020” verder lezen

Het jubileum is gevierd

En hoe! Beide jubileumconcerten zijn nu achter de rug en wat hebben we ongelooflijk genoten! Twee keer mochten we voor enthousiast publiek overstag gaan. Bedankt!

Beide concerten zijn uitverkocht

De laatste zweetdruppels vloeien voor onze aankomende jubileumconcerten. Met de wetenschap dat deze beide zijn uitverkocht doen we nog eens extra ons best! En ons optreden van vrijdag 15 november bij Omrop Fryslân –  Noardewyn Live heeft al een tipje van de sluier opgelicht. We hebben er steeds meer zin in!

Sjonge Jonge wint popkoorfestival

Wat een verrassende uitslag! Afgelopen zaterdag deden we voor het eerst mee aan het popkoorfestival in De Meenthe te Steenwijk en we werden de winnaar in de kampioens-divisie. Wij zijn supertrots en blij met de mooie commentaren van de jury. 

Uitslagen zijn ook te vinden op de website van het popkoorfestival

Popkoorfestival Steenwijk

Zaterdag 2 februari doet Sjonge Jonge mee aan het Popkoorfestival in Steenwijk. We zijn ingedeeld in de Kampioensdivisie en als één na laatse aan de beurt om 21:30 uur. Het festival wordt gehouden in De Meenthe en begint om 13:50 uur met de competitie voor koren in de Festivaldivisie.

Het laatste optreden is van MAZE, bekroond tot het beste koor van Nederland 2018 bij het Nederlands Koorfestival. Zij staan onder leiding van Merel Martens, uitgeroepen tot beste koordirigente 2018. Dat belooft een mooie dag te worden! Kaarten zijn te koop voor € 10,00. Kijk voor meer informatie op http://www.popkoorfestival.nl